C# Object Kullanımı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article



Bana hamil edinmek isterseniz, komünikasyon sayfamda verdiğim içtimai iletişim ortamı hesaplarımı izlem edebilirsiniz.

şayet yekten ziyade Thread üzerinde prosedür gerçekleştiriyorsanız ve bu davranışlemler kümesinde mukannen kod alanlarında hiç Thread olarak çalışmalev yapacaksanız Lock keywordünü kullanabilirsiniz. Anlayacağınız elinizde çoklu Thread akışındaki bir kârlev kesitini bir kanala indirgeyerek haddizatında o muamelat bitmeden değişik kanallarda Process sürecini durdurmanızı garanti şeşna alacaktır.

Burada özen ederseniz eğer ms.x ve ms.y değnöbetmeyeceğinden dolayı bir Deep Copy kavil konusudur. Eğer referans tipli binalar olsalardı dundaki gibi bir sonuç elde edilecekti ve Shallow Copy kavil konusu olacaktı.

İşte bu yüzden MyClass klasına istikbal her istem neticesinde lock keywordü ile maslahatlemlerimizi birlik Thread’a indirgemeli ve çallıkışma mantığımızı garanti şeşna almalıyız.

2) Yalnızca kıraat strüktürlacaksa ve çok sayıda tag cızıktırmak istemiyorsanız Tag dizileri kullanılabilir. Tekrar aynı tanıtım alanında diziler teşhistılır.

Eğer bir sınıfa Interface uygulanmışsa kısaca implement edilmişse, o Interface muhtevaindeki metotlar behemehâl sınıfta da uygulanmalı yani implement edilmek zorundadır. Önceki derslerim olan C# Inheritance – C# Kalıt Kavramı ve C# Class Encapsulation derslerim midein hazırladığım infaz içerisinde Interface konusu da ekleyeceğim.

Object yararlanmaında, veri alım satımi sırasında injection taarruzlarına karşı önlemler kızılınmalıdır. Özellikle, kullanıcı girdilerinin güzel bir şekilde denetlenmemesi yahut fiillenmemesi yerinde bu tür tecavüzlar gerçekleşebilir.

C# Object Kullanımı C# nesne odaklı bir programlama dilidir. Nesne odaklı programlamanın dört zemin ilkesi şunlardır:

’te default property denir. Property’ler field alanlarını bilgi yazma ve okuma teamüllemlerine esneklik kazandıran birer metotlardır.

3) RWTagValue fonksiyonu ile tag bileğerlerine erişim. VB kullanıyor olsaydık rahatlıkla erişebilirdik.

Bir müessis metot, klas adıyla aynı ada ehil, public olarak erişilebilir bir bünyedadır. Parametre derç zorunluluğu yoktur.

Kullanıcıların düz tarih ve sayaç değerlerini girmelerini bulmak muhtevain sakatlık kontrolleri ve geçmiş bildirimler önemlidir. dateTimePicker ile bu kontrolleri elbette gerçekleştireceğinizi öğreneceksiniz.

Bir oluşturucuyu kendiniz tanılamamladığınızda derleyici varsayılan bir oluşturucu oluşturmaz. Bu, türetilmiş her derslikın boşça bu oluşturucuyu çağırması gerektiği mealına hasılat.

Şimdi projeme bir klasör ekliyorum ve hesabına Interface ovaversiyon. Klasör üzerinde sağ tık yapıp Add diyerek bir New Item diyorum ve bir Interface ekliyorum.

Report this wiki page