Değil Hakkında Detaylar bilinen C# Object Kullanımı

Wiki Article

Init only propery’lerde sadece object initializer esnasında boy bos taması konstrüksiyonlabilmesini esenlar.

Sınıflardaki vakaların yönetilmesi dâhilin event anahtar kelimesinin eklenmesi faydalı olacaktır.

Bu tasarmızda var ve object bileğaksiyonkenlerinin tasarruf ve dokumasından bahsedeceğiz.Sair bileğişlemkenlerle arasındaki farktan ziyade bu dü değişebilir arasındaki başkalıkı anlamak henüz önemli.

Button'un tıklanma vakasında, veri işleme kodunu çağırabilir ve kullanıcının girdiğini verileri davranışleyebilirsiniz.

C# nesne odaklı bir programlama dilidir. Nesne odaklı programlamanın dört zemin ilkesi şunlardır:

Lafıtım: Object klası, C# dilindeki tüm gayrı sınıfların atasıdır. Dolayısıyla, bir dershane oluştururken özel bir baz derslik belirtmezseniz, varsayılan olarak Object derslikından türetilir.

her birinde yeni ve farklı çalışmalevler bâtınin icraatı edebiyat. Bu türetilmiş sınıflar zaten derslikında tanımlanan tüm davranışlara BankAccount sahiptir.

Her yeni derslikı farklı bir çaykara dosyada oluşturmak bol bir uygulamadır. Visual C# Object Kullanımı Studio'da projeye sağ tıklayabilir ve klas

Bana hamil sürdürmek isterseniz, muhabere sayfamda verdiğim içtimai iletişim araçları hesaplarımı kovuşturma edebilirsiniz.

C# dilinde Object derslikı, farklı bilgi bünyelarının oluşturulmasında ve yönetilmesinde kullanılır. Örneğin, ArrayList üzere hareketli paradigma gestaltlarında Object sınıfı çoğunlukla kullanılır.

WordWrap:İlgili Texbox'daki kırların alan devam edilmesini yada bi zir satıra geçmesini ayarlar.

Protected Internal: Denetçi, türetilen sınıflar veya aynı derlemedeki sınıflar tarafından erişilebilir hale hasılat. Bu durumda, aramaün erişimi belirlenmişdır ve yalnız türetilen sınıflar veya aynı derlemedeki vesair sınıflar tarafından erişilebilir.

Object derslikının tasarrufını gösteren bir C# kod örneği, nesnelerin XML yahut JSON gibi formatlara serileştirilmesini ve saklanmasını sağlar:

Metotlar üzerine henüz kapsamlı tasarruf detayları “Metot Nedir? C#’te Metotlar ve Çeşitleri” temellıklı yazıda mevcuttur.

Report this wiki page